Welkom bij J&P ten Have

Must have

NIEUW vanaf week 50: Het groen assortiment 'Must have' bij J&P ten Have. Een grote variƫteit van mooie planten, verkrijgbaar in vele bladvormen en schitterende kleuren. Ieder met een eigen unieke uitstraling. Ze hebben een hoge sierwaarde en brengen sfeer in ieder interieur. .

Lees meer ...

Princettia

Princettia ...... Vanaf nu weer verkrijgbaar! Leverbaar in 3 kleuren, Dark Pink, Hot Pink en Pure White.

Lees meer ...

Campagne: Fill the distance with beauty.

Vul de schoonheid met afstand. Deze nieuwe internationale campagne, ontwikkelt door Bloemenbureau Holland in nauwe samenwerking met de sector, belicht de afstand als iets dat ons eigenlijk dichter bij elkaar kan brengen. Meer weten? Bekijk dan de video van Bloemenbureau Holland, die de kijker meeneemt in een terugblik op het roerige jaar 2020 en in de voornemens voor 2021.

Lees meer ...

MPS certificaten

J&P ten Have voert de volgende MPS-certificaten. J&P ten Have spant zich in om een schoon en duurzaam product te produceren. Door middel van de MPS-certificeringen maken wij onze prestaties zicht- en meetbaar.

Lees meer ...

Nu op Facebook!

J&P in beeld

Wereldwijde top kwaliteit Begonia en Gloxinia!

De Begonia en Gloxinia van J&P ten Have vinden hun weg door heel Europa. Duitsland, Frankrijk, Italie en zeker ook Nederland zijn belangrijke afzet landen.

Alle producten worden verkocht via de detailhandel.

J&P ten Have levert, door hun hoge kwaliteitseisen, aan het topsegment.

75% Van de producten gaan rechtstreeks naar de klanten en 25% wordt verkocht via het kloksysteem.

J&P ten Have gaat voor gegarandeerde topkwaliteit en is dan ook aangesloten bij het kwaliteitsmerk DECORUM. Ruim 75% van de producten gaan onder dat kwaliteitslabel richting onze klanten. Decorum Company is een telersvereniging waar 60 bloemen- en plantenkwekers bij zijn aangesloten. Al deze bedrijven gaan voor uitzonderlijke kwaliteit.


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/jenptenhave.nl/httpdocs/frontend/template_footer.php on line 1