Welkom bij J&P ten Have

Fijne feestdagen en een mooi en gezond 2021.

Video Kerstgroet J&P ten Have en medewerkers 'Stay positive and healthy in 2021'!!

Lees meer ...

Zonnebloem Maassluis geeft kerstster aan de gasten en vrijwilligers.

De afdeling Maassluis van de Zonnebloem bezorgd hun gasten en vrijwilligers een kerstster van J&P ten Have . In deze Coronatijd kunnen er geen activiteiten worden georganiseerd. Vandaar dit gebaar om te laten zien dat de gasten en de vrijwilligers niet worden vergeten.

Lees meer ...

Fotoshoot en filmpje van Art Photo Project: Beauty and the Beast.

Beauty and the Beast. Magie tussen de Poinsettia's. Art Photo Project maakt fotoshoots en brengt magie in de kas tussen de poinsettia's met het sprookje 'Beauty and the Beast' ter ondersteuning van de bloemen- en plantenhandel.

Lees meer ...

Vacature

Wij zijn op zoek naar een: Vrachtwagenchauffeur (Fulltime).

Lees meer ...

Must have

NIEUW vanaf week 50: Het groen assortiment 'Must have' bij J&P ten Have. Een grote variƫteit van mooie planten, verkrijgbaar in vele bladvormen en schitterende kleuren. Ieder met een eigen unieke uitstraling. Ze hebben een hoge sierwaarde en brengen sfeer in ieder interieur. .

Lees meer ...

MPS certificaten

J&P ten Have voert de volgende MPS-certificaten. J&P ten Have spant zich in om een schoon en duurzaam product te produceren. Door middel van de MPS-certificeringen maken wij onze prestaties zicht- en meetbaar.

Lees meer ...

Nu op Facebook!

J&P in beeld

Wereldwijde top kwaliteit Begonia en Gloxinia!

De Begonia en Gloxinia van J&P ten Have vinden hun weg door heel Europa. Duitsland, Frankrijk, Italie en zeker ook Nederland zijn belangrijke afzet landen.

Alle producten worden verkocht via de detailhandel.

J&P ten Have levert, door hun hoge kwaliteitseisen, aan het topsegment.

75% Van de producten gaan rechtstreeks naar de klanten en 25% wordt verkocht via het kloksysteem.

J&P ten Have gaat voor gegarandeerde topkwaliteit en is dan ook aangesloten bij het kwaliteitsmerk DECORUM. Ruim 75% van de producten gaan onder dat kwaliteitslabel richting onze klanten. Decorum Company is een telersvereniging waar 60 bloemen- en plantenkwekers bij zijn aangesloten. Al deze bedrijven gaan voor uitzonderlijke kwaliteit.


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/jenptenhave.nl/httpdocs/frontend/template_footer.php on line 1