Philondendron Trophy

Eigenschappen

De Philondendron Trophy is een sterke plant en makkelijk in onderhoud. Oorspronkelijk komt deze plant uit het tropisch regenwoud van Zuid Amerika. De Philondendron Trophy wordt ook wel 'Gatenplant' genoemd vanwege zijn unieke bladeren met gaten erin. Deze Philondendron Trophy heeft mooie glanzende donker groene bladeren en is een van de meest bekende in zijn soort. Deze trendy plant is zeer geschikt in elk huis of kantoor omdat , omdat de Philondendron Trophy zo makkelijk is in onderhoud. 

Beschikbaarheid

De Philondendron Trophy is verkrijgbaar in potmaat 17 cm en leverbaar vanaf ongeveer week 50 t/m week 8 bij J & P ten Have.Potmaat # per pot Kleur Hoogte Fust Laag Kar
17 cm 1 Groen 40-45 cm x 3 4 x 3 (12) 20 x 3 (60)

Verzorgingstips

De Philondendron Trophy staat het liefst op een lichte plek of (half)schaduw, maar niet in direct zonlicht. Zorg dat de grond lichtvochtig is, zonder de welbekende 'natte voeten'. U kunt de Philondendron Trophy gewoon boven op de potgrond water geven. Geef regelmatig een scheutje plantenvoeding met het gietwater mee, hierdoor behoudt de Philondendron Trophy extra lang zijn sierwaarde.