Philondendron Red Diamond

Planteigenschappen

De Philondendron Red Diamond is een sterke plant en makkelijk in onderhoud. Oorspronkelijk komt deze plant uit het tropisch regenwoud van Zuid Amerika. Opvallend aan deze plant zijn de prachtige en stevige roodgekleurde bladeren. De puntige bladeren hebben een mooie glans en groeien langs de rode stam de hoogte in. Met de Philondendron Red Diamond breng je een tropische sfeer in elk huis of kantoor, het is een echte eyecatcher.

Beschikbaarheid

De Philondendron Red Diamond is verkrijgbaar in potmaat 17 cm en leverbaar vanaf ongeveer week 50 t/m week 8 bij J & P ten Have.Potmaat # per pot Kleur Hoogte Fust Laag Kar
17 cm 1 Groen/Paars 35-40 cm x 3 4 x 3 (12) 20 x 3 (60)

Verzorgingstips

De Philondendron Red Diamond heeft weinig water nodig. Maar het is wel belangrijk om de grond constant lichtvochtig te houden en de plant niet te laten uitdrogen. Zet de plant bijvoorkeur op een lichte plek, maar niet in direct zonlicht. Ook een wat donkerder plek kan de Philondendron Red Diamond aan. U kunt de Philondendron Red Diamond gewoon boven op de potgrond water geven. Geef regelmatig een scheutje plantenvoeding met het gietwater mee, hierdoor behoudt de Philondendron Red Diamond extra lang zijn sierwaarde.