Philondendron Fuse

Planteigenschappen

De Philondendron Fuse is een sterke plant en makkelijk in onderhoud. Oorspronkelijk komt deze plant uit het tropisch regenwoud van Zuid Amerika. De donker groene bladeren met witte strepen,  zorgen voor een unieke uitstraling. Vanwege de witte lijnen wordt de Philondendron Fuse ook wel 'zebraplant' genoemd. Bij elk nieuw blad dat deze plant aanmaakt lijken de witte strepen nog witter te zijn. De Philondendron Fuse schittert in elk huis of kantoor en brengt een fijne tropische sfeer.

Beschikbaarheid

De Philondendron Fuse is verkrijgbaar in potmaat 17 cm en leverbaar vanaf ongeveer week 2 t/m 4 en van week 6 t/m 9 bij J & P ten Have.Potmaat # per pot Kleur Hoogte Fust Laag Kar
17 cm 1 Groen/Bont 30-35 cm x 3 4 x 3 (12) 20 x 3 (60)

Verzorgingstips

De Philondendron Fuse staat het liefst op een lichte plek, maar niet in direct zonlicht. Zorg dat de grond lichtvochtig is, zonder de welbekende 'natte voeten'. U kunt de Philondendron Fuse gewoon boven op de potgrond water geven. Geef regelmatig een scheutje plantenvoeding met het gietwater mee, hierdoor behoudt de Philondendron Fuse extra lang zijn sierwaarde.