Peperomia Rotundifolia

Eigenschappen

De Peperomia Rotundifolia is een opvallende leuke sierbladplant en is verwant aan de peperplant. De Peperomia Rotundifolia heeft lieve, kleine, ronde blaadjes die aan de ranken van de plant groeien en is gemakkelijk in de verzorging. Net zoals de andere Peperomias, heeft de Rotundifolia dikke, bijna vetplantachtige bladeren. Deze plant komt het mooiste tot zijn recht als hangplant of in hoge decoratieve potten. Deze leuke opvallende kamerplant Peperomia Rotundifolia geeft veel sfeer en gezelligheid in elk interieur.

Beschikbaarheid

De Peperomia Rotundifolia is verkrijgbaar in potmaat 17 cm en leverbaar vanaf ongeveer week 36 t/m week 42 en vanaf week 51 t/m week 8 bij J & P ten Have.Potmaat # per pot Kleur Hoogte Fust Laag Kar
17 cm 2 Groen 25-30 cm x 3 4 x 3 (12) 20 x 3 (60)

Verzorgingstips

De Peperomia Rotundifolia is gemakkelijk te verzorgen. De plant houdt van een lichte plek maar staat niet graag in de volle zon, anders kunnen de blaadjes verbranden. Te lange ranken kunnen geknipt worden. Geef de Peperomia Rotundifolia ongeveer 1x per week water of als de potgrond droog aanvoelt. U kunt de Peperomia Rotundifolia gewoon boven op de potgrond watergeven. Geef regelmatig aan deze leuke en gezellige kamerplant een scheutje plantenvoeding met het gietwater mee, hierdoor behoudt de Peperomia Rotundifolia extra lang zijn sierwaarde.