Belove Peach

Planteigenschappen

De Belove Peach is een uitbundig bloeiend ras met grote enkele bloemen en is geschikt voor binnen én BUITEN. De kleur van de bloem is oranje met een klein geel hart. De Belove Peach bloeit van maart tot en met september en kan goed tegen regen.

Beschikbaarheid

Belove Peach is alleen verkrijgbaar in potmaat 19 cm
en is leverbaar vanaf week 14 t/m 42 bij J&P ten Have.


Potmaat # per pot Kleur Hoogte Fust Laag Kar
19 cm 2 Oranje 35-40 cm x 4 4 x 4 (16) 20 x 4 (80)

Verzorgingstips Belove Peach binnen

Zorg dat de Belove Peach op een plaats met veel licht staat, maar vermijd de volle zon. Als de Belove Peach te donker staat, bloeit hij onregelmatig.
Zorg dat de potgrond voldoende vochtig blijft, want de plant gebruikt veel water tijdens de bloei. Geef regelmatig een scheutje plantenvoeding met het gietwater mee. U kunt de Belove Peach gewoon boven op de potgrond water geven.
Verwijder regelmatig de uitgebloeide bloemen. Dit helpt om schimmelvorming te voorkomen en verlengt de bloeiperiode van de Belove Peach.

Verzorgingstips Belove Peach buiten

De Belove Peach is heel geschikt als buitenplant in de zomermaanden. Dit kan in een pot op het terras of in een bloemperk. De Belove Peach kan niet in de volle zon staan, maar als de Belove Peach gewend is aan de buitenomstandigheden kan deze veel licht verdragen. De avond-  of de ochtendzon kan de Belove Peach na gewenning prima verdragen. Zorg in ieder geval dat de Belove Peach potkluit steeds voldoende vochtig is. Wanneer de Belove Peach in het bloemperk wordt gebruikt, kunt u de kweekpot voorzichtig verwijderen en de Belove Peach in de volle grond planten. Zorg daarbij dat de grond zich aansluit op de potkluit. Direct na het planten de grond van het bloemperk goed nat maken. Bij langdurige droogte is het noodzakelijk om de plant regelmatig water te geven. Bij veel regen is dit uiteraard niet nodig. Uitgebloeide bloemen verwijderen verlengt de bloei periode van de Belove Peach.